Nieuws

Wil jij graag RSCA aanmoedigen vanuit de spionkop? 💜 Koop dan nu je abonnement voor een van de sfeervakken! 💪 Abonnementen zijn beschikbaar vanaf €230 voor volwassenen en €160 voor min 18-jarigen. 👉 Meer info op https://www.rsca.be/nl/abo

Embedded thumbnail for Sterkte Milan!
Video
De jonge RSCA-supporter Milan was betrokken in een tragisch verkeersongeval. Onze spelers steunen hem in deze moeilijke periode. Sterkte, ketje.

3 days to go! Abonnees hebben nog 3 dagen om hun abonnement te verlengen! Doe het nu via rsca.be/abo! 💪

#RSCA4students is back! Studerende #RSCA-fans staan er niet alleen voor. Studeer goed, stuur ons je beste paars-witte blokselfie (met #RSCA4students) en win 10 tickets voor onze eerste thuismatch van het nieuwe seizoen! Komaan blokkers, kruip maar achter jullie boeken!

Supporter Kevin en zijn gezin verloren onlangs alles in een woningbrand. Familie en vrienden organiseerden een benefiet en RSC Anderlecht schonk hen daarvoor de officiële wedstrijdbal van RSCA-Charleroi.
Embedded thumbnail for Oefenterreinen krijgen een make-over
Video
Vanaf vandaag, maandag 28 mei, zijn de Anderlechtse greenkeepers volop bezig met werken aan de trainingsvelden op het oefencomplex in Neerpede.
Embedded thumbnail for "Iederéén is hier de winnaar!"
Video
Vandaag, zaterdag 26 mei, organiseerde de Constant Vanden Stock Foundation haar jaarlijkse toernooi. De gemeente Evere won deze keer de finale.