Nieuws

Bravo Dominique Wallemme! Jij wint een home shirt dankzij je deelname aan de quiz over de match van afgelopen weekend! Tot snel voor een volgende quiz!

Proficiat Thomas H.! We bellen je zo meteen op want jij hebt de puzzel van onze tweede Back to School wedstrijd het snelst opgelost en wint een away shirt!

Bijna alle abonnementen zijn uitverkocht! 👍 Wil jij Paars-Wit ook komen aanmoedigen? 👏 Koop dan snel een van de laatste seizoenskaarten op sso-tickets.rsca.be!

Proficiat Bart Redant, jij hebt onze eerste Back To School-wedstrijd gewonnen en ontvangt een thuisshirt! Voor de tweede wedstrijd maken jullie kans op een uitshirt. Doe nu mee op interaction.rsca.be! 👍

Cashless betaalkaart is niet bruikbaar voor merchandise aankopen (Fan Shop en aan de adidas truck). Wie meer info wenst kan zich richten tot de info stand aan de RSCA Village.
Deze zondag 29 juli, vanaf 10uur, hebben wij het genoegen om u te verwelkomen in het Astridpark voor onze jaarlijkse Fan Day. Het volledige programma !
Graag zouden wij u enkele belangrijke zaken willen meegeven, opdat deze paars-witte dag probleemloos verloopt. Wij danken u bij voorbaat hier rekening mee te houden.