Nog meer RSC Anderlecht op DAZN

DAZN

De DAZN app is de supporters van paars-wit niet onbekend. Supporters kunnen sinds begin dit seizoen terecht bij DAZN, voor de livewedstrijden van RSC Anderlecht, de RSCA Futures en de RSCA Women. Dankzij een nieuwe samenwerking zullen supporters er vanaf nu ook andere, meer exclusieve content van paars-wit terugvinden.

DAZN lanceert een RSCA-hub, een plek waar naast de livewedstrijden nog meer content, fragmenten en analyses van paars-wit te zien zijn. Per wedstrijddag komen er nu ook exclusieve reeksen uit Neerpede terecht op de RSCA-hub.

Zo vind je er deze maand (per wedstrijddag) een aflevering van Dream Big. Dream Big is een reeks over de dromen van onze jeugdspelers en biedt een inkijk in hun leven op Neerpede. Later dit seizoen is de reeks ook te zien op Mauve TV.

Ontdek de RSCA-hub zelf via de DAZN app.

In aflevering 1 van Dream Big vertelt Tristan Degreef hoe hij als jonge Leuvenaar bij RSC Anderlecht terechtkwam, en nu zijn kans kreeg om zich te bewijzen bij de grote jongens. Vandaag traint Tristan mee met de A-ploeg, en hoopt hij op minuten onder hoofdcoach Brian Riemer.

Lees verder