Tous Mauves

2024

Sporting en FEFA bundelen krachten voor de Anderlechtse jeugd

Sporting en FEFA bundelen krachten voor de Anderlechtse jeugd

RSC Anderlecht en FEFA werkten een ambitieus jaarprogramma uit om de gemeenschappelijke doelstellingen binnen de sportieve, professionele en educationele inclusiepijlers te bereiken. Meer info.

2024

YouthStart training in het Lotto Park

YouthStart training in het Lotto Park

Brusselse jongeren ontdekten zichzelf en hun talenten dankzij intensieve trainingssessies met gekwalificeerde coaches in het Lotto Park. Meer info.

2024

FEFA - Workshop Kiné

FEFA - Workshop Kiné

Tijdens een workshop kinesitherapie ontdekten de jongeren van FEFA wat de job van kinesitherapeut inhoudt bij een professionele voetbalclub. Ze ontmoetten er de kinés van de eerste ploeg en van de jeugdopleiding, en kregen inzicht in hoe die professionals terechtkwamen waar ze nu werken. Daarnaast kregen de jongeren een workshop over blessurepreventie, met concrete tips die zij zelf kunnen toepassen in hun eigen ploeg.

2024

FEFA - Persworkshop

FEFA - Persworkshop

Jongeren van FEFA kregen de kans om verschillende beroepen binnen het voetbal. Eén van die sessies focuste op alles wat met pers te maken heeft, onder leiding van de persverantwoordelijke van RSCA. De jongeren kregen een inleiding over de ins en outs van het vak, bezochten de mediazones in het stadion, en namen deel aan workshops over crisiscommunicatie en interviews vanuit het oogpunt van journalisten en spelers. 

2024

Sport2be

Sport2be

Sport2be organiseert activiteiten voor jongeren uit de Brusselse wijken, waaronder ook trainingen op enkele pleintjes in de stad. Dit seizoen gaven ook coaches vanuit de jeugdopleiding van Neerpede trainingen op zulke pleintjes, onder andere in de agora’s van Rauter, in de Modelwijk en op het Verdiplein. En dat wierp meteen zijn vruchten af: de jongeren kregen de kans om te ontdekken hoe een training op het hoogste niveau eraan toe gaat, én onze scouts ontdekten er jonge talenten die werden uitgenodigd voor een testtraining op Neerpede.

2024

FEFA - Play Sports Visit

FEFA - Play Sports Visit

De jongeren van FEFA kregen de kans om de studio's van Play Sports te bezoeken en deel te nemen aan workshops om de audiovisuele sector te leren kennen. Ze kregen bovendien een inspirerende boodschap te zien van niemand anders dan Jeremy Doku, die hen aanmoedigde om zowel op en naast het veld door te zetten.

MEER FOTO'S

2024

De ‘Tous Mauves x Capital Job Fair’

De ‘Tous Mauves x Capital Job Fair’

De eerste editie van de ‘Tous Mauves x Capital Job Fair’ trok meer dan 100 Brusselse jongeren naar het Lotto Park. Ontdek alles hier.

2024

Een paars-witte TADA-zaterdag

TADA

Meer dan 25 Brusselse kinderen van ToekomstATELIERdelAvenir (TADA) beleefden een magische zaterdag op de weekendschool. Ontdek hier meer.

2023

De ‘Tous Mauves’ match

‘Tous Mauves’ match

Onvergetelijke momenten voor de kinderen van onze partnerverenigingen. Meer info.

2023

Launch Tous Mauves

Launch Tous Mauves

Het Tous Mauves-programma werd op maandag 9 oktober voorgesteld in aanwezigheid van Kenneth Bornauw (CEO Non-Sports RSC Anderlecht), Tim Borguet (Chief Marketing Officer RSC Anderlecht), Sylvie Irzi (Vice-President Telenet Commercial) en vertegenwoordigers van de partnerorganisaties. Ook de pers was uitgebreid aanwezig bij de voorstelling van Tous Mauves in de vernieuwde RSCA Football Academy. Lees er hier alles over.