[SOLD OUT] Verkoop oude lampen Lotto Park

OLD LAMPS

Update: Nadat Mauve+ Gold leden voorrang kregen, waren de lampen in anderhalf uur uitverkocht. Onderaan deze pagina kan je inschrijven op een wachtlijst. Dan word je gecontacteerd als er nog lampen vrijkomen. 

Haal een historisch stukje RSCA in huis.

De club vernieuwde eind vorig jaar de volledige lichtinstallatie in het Lotto Park. De traditionele gasontladingslampen werden vervangen door modernere LED-lampen die met spectaculaire lichteffecten voor een nog betere wedstrijdbeleving zorgen. Daarnaast zijn de lampen ook zuinig en kan het veld volledig verlicht worden door de zonnepanelen op het dak van het stadion. 

Ongeveer honderd voormalige lampen zijn nu te koop voor 100 euro per stuk. Als supporter van paars-wit is dit je kans om een unieke lamp in huis te halen die de mooiste momenten van Sporting in het Park heeft belicht. 

Hoewel de lampen nog steeds operationeel zijn, zijn ze in de eerste plaats bedoeld als decoratie of verzamelobject. De lampen zijn namelijk niet gemaakt voor aansluiting op een residentieel elektriciteitsnetwerk.

KOOP EEN STADIONLAMP

Mauve+ Gold leden hebben voorrang tot en met maandag 4 maart.
Vanaf dinsdag om 10u is de verkoop open voor alle supporters.


Er zijn slechts 100 lampen beschikbaar, dus wees er snel bij. 

Lees verder