Een jaar Mauve TV

Een jaar Mauve TV

Een jaar geleden lanceerde RSC Anderlecht als eerste club in België een online, video on demand-platform: Mauve TV. Afgelopen jaar kon je er kijken naar meer dan 60 live wedstrijden, 30 retromatchen, 20 documentaires, exclusieve interviews en veel meer. Fans van paars-wit keken massaal naar de honderden uren aan beschikbaar videomateriaal. Een terugblik.

Live-wedstrijden

Dankzij Mauve TV kon je het voorbije seizoen meer dan 60 wedstrijden live bekijken. Nooit eerder werden zoveel matchen van paars-wit integraal in beeld gebracht. Van oefenwedstrijden tegen Lyon, Nordsjaelland of Dordrecht, tot de levensbelangrijke kwalificatiewedstrijden van de UEFA Conference League. Van de Final Four in de Futsal Champions League tot de U17 op de Ajax Future Cup. Van kampioenenploeg RSCA Women in de Lotto Super League, tot het prestigieuze duel van de U13 tegen PSG. Het werd allemaal live tot in je huiskamer gebracht.

Documentaires

In MAUVE. kon je de eerste ploeg op de voet en achter de schermen volgen. Met 3 seizoenen en 19 afleveringen is alles van MAUVE. nog steeds te bekijken op Mauve TV. Ook andere documentaires zoals de “FIFA Academies: Neerpede” of “100 jaar RSCA” werden gesmaakt door de paars-witte fans.

En veel meer

Daar hield het niet op. Je kon exclusieve interviews bekijken met kersverse transfers, de coach of de CEO. Of je herbeleefde meer dan 30 retrowedstrijden, van West Ham in 1976, over Olympiakos in 2016, tot Zulte Waregem in 2020.

In Europe Uncut doorkruiste je Europa in het zog van de spelers en Diables Mauves gaf je een blik in het jeugdverleden van de WK-gangers “Made in Neerpede”. Mic’d Up ging de wereld rond, het haalde de internationale pers en werd miljoenen keren bekeken op sociale media. Op Mauve TV vond je de uncut versie met Jan Vertonghen, Sarah Wijnants, Lucas Stassin, Sebastiano Esposito en de captain van de U13. Je keek mee op stage van de eerste ploeg, volgde aanwinsten bij hun eerste dag op Neerpede of keek live naar trainingen. Het telde allemaal op tot tientallen uren aan paars-witte content achter de coulissen.

What’s next?

Mauve TV is here to stay. Ook komend seizoen zal je de voorbereiding live kunnen volgen, net als tal van wedstrijden van Neerpede-, Women- of Futsalteams. Je volgt mee achter de schermen in een nieuw seizoen van MAUVE. en kijkt weer een rist andere exclusieve video’s.

Toegang tot Mauve TV heb je al vanaf €25 per jaar of €2,5 per maand (12 maanden). Of kies voor een membership met een resem andere voordelen zoals voorrang op tickets, een exclusief shirt of VIP-ervaringen.

WORD MEMBER

Naar Mauve TV

Lees verder