Nieuws

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!

Voor de laatste twee Hello bank! FIFA Masters kwalificatietoernooien is het aantal deelnemers verdubbeld van 128 naar 256! Schrijf je dus snel in als je nog kans wil maken om het in mei in de grote finale op te nemen tegen eSporters van RSCA, Man City, PSG, Leverkusen... Meer info op https://rsca-esports.be/nl #RSCA #RSCAesports #eSports

Vanaf vandaag laat Zak Bentato zijn gebruikelijke streams voor een weekje achterwege. Hij trekt naar Guadeloupe, waar de International Caribbean FIFA Cup op het programma staat. Volg hem op Twitter & Instagram via @zakbentato! Veel succes, Zak!

Zak Bentato

Afgelopen weekend vond het tweede Hello bank! FIFA Masters-kwalificatietoernooi plaats. Proficiat aan de winnaar GILLES_1996! Hij versloeg in de finale NEPHYS met 2-0. Naast een mooie prijs hebben beide finalisten nu ook een ticket op zak voor de grote finale op 5 mei.

Het eerste kwalificatietoernooi van de Hello bank! FIFA Masters is afgerond, FIFAASSASSIN16 ging met de eindzege lopen na 2-0-winst in de finale tegen MINET97, proficiat! Naast een mooie prijs hebben beide finalisten nu ook een ticket op zak voor de grote finale op 5 mei.

FIFAASSASSIN16 wint eerste kwalificatietoernooi