Nieuws

Embedded thumbnail for Zakaria's Tips & Tricks #8
Video
Voor de achtste aflevering van Zakaria's Tips & Tricks hebben we een skill move met vijf sterren voor jou in petto. Zak leert je vandaag de Hocus Pocus aan!

Wie ENGIE Belgian's Best wordt, weten we op zaterdag 2 juni! Fifaassassin16, Minet97, Benjaminboboyf en Anthorocchetti wisten zich online te kwalificeren en nemen het in de finale op tegen #RSCA, Sporting Charleroi, Standard en Excel Moeskroen! #eSports

Embedded thumbnail for Zakaria's Tips & Tricks #7
Video
Deze week krijg je van Zakaria maar liefst twee handige tricks in één voorgeschoteld. Gebruik jij de Berbatov- en de McGeady-spin al?

Gisteren vond de laatste Hello Bank! Fifa Master Qualifier plaats! Proficiat aan NILOSH93, die in de finale won, en BENJAMINBOBOYF. Zij plaatsten zich als laatste voor de grote finale komende zaterdag! #eSports

Zin om dit weekend wat vrienden een poepje te laten ruiken in FIFA 18? Dan heeft onze eSporter Zakaria Bentato opnieuw een handige skill voor jou klaarstaan!
Embedded thumbnail for Zakaria's Tips & Tricks #5
Video
Wie ondanks het goeie weer toch liever achter de console kruipt, kan deze week dankzij onze eSporter Zakaria Bentato de 'Fake Rabona' aanleren!
Embedded thumbnail for Zakaria's Tips & Tricks #4
Video
Naar goeie wekelijkse gewoonte krijg je van ons een handige nieuwe truc van onze eSporter Zakaria Bentato voorgeschoteld! Kende jij de Drag Back al?
Embedded thumbnail for Zakaria's Tips & Tricks #3
Video
Onze eSporter Zakaria Bentato leert je opnieuw een handige truc aan om te gebruiken in FIFA 18. De Flip-Flap heb je misschien al eens gezien bij Ronaldinho.

Het derde Hello bank! FIFA Masters-kwalificatietoernooi is achter de rug! Proficiat aan GREG573G13, die in de finale ANTHOROCCHETTI versloeg met 2-0. Beide heren scoren zo alvast een plaatsje in de grote offline finale van 5 mei.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!

Voor de laatste twee Hello bank! FIFA Masters kwalificatietoernooien is het aantal deelnemers verdubbeld van 128 naar 256! Schrijf je dus snel in als je nog kans wil maken om het in mei in de grote finale op te nemen tegen eSporters van RSCA, Man City, PSG, Leverkusen... Meer info op https://rsca-esports.be/nl #RSCA #RSCAesports #eSports

Vanaf vandaag laat Zak Bentato zijn gebruikelijke streams voor een weekje achterwege. Hij trekt naar Guadeloupe, waar de International Caribbean FIFA Cup op het programma staat. Volg hem op Twitter & Instagram via @zakbentato! Veel succes, Zak!

Zak Bentato