Samen op kanker sjotten met Zakaria Bentato en Run To Kick

Afgelopen zondag was onze esporter Zakaria Bentato van de partij op het event Run To Kick in Bosvoorde. KickCancer organiseerde deze liefdadigheidsloop in samenwerking met onder meer Hello Bank!, de main partner van RSCA esports.

Zakaria kwam langs om er een potje FIFA te spelen met de deelnemers. Jong en oud trapten een balletje met Zak op het virtuele terrein. Op die manier droeg onze esporter, onder het motto Let’s kick cancer, zijn steentje bij aan het succes van het evenement. Het ingezamelde geld van Run To Kick wordt besteed aan onderzoek naar nieuwe en betere behandelingen voor kinderen met kanker. Info: together.kickcancer.org

Zakaria Bentato: “Ik had een uitnodiging op zak voor een internationaal tornooi in Luxemburg, maar dat heb ik laten varen om deel te kunnen nemen aan Run To Kick. Een bijdrage kunnen leveren aan kankeronderzoek en de strijd tegen kanker, zeker bij kinderen, wou ik niet laten liggen. Ik ga graag om met kinderen, ik speel er graag mee. Dat zit gewoon in mij en dat was hier niet anders. Het was een topevenement. Ik heb kunnen zien hoe verzot sommige kinderen (én volwassenen ook) zijn op mijn passie en liet er hen dan ook met plezier meer over ontdekken!”

Lees verder