RSCA goed van start in de FIFA eClub World Cup

Dinsdag en woensdag waren Zakaria Bentato, onze professionele esporter, en Bryan Moeyaert, de nieuwe (amateur)ploegmaat van Zak die paars-wit zal vertegenwoordigen in het reguliere seizoen van de Proximus ePro League, aan zet in de Europese voorrondes van de FIFA eClub World Cup. Ze lieten meteen enkel goede prestaties optekenen die hen de promotie naar Divisie 1 opleverden.

De online kwalificaties worden gespeeld over een periode van vijf weken en bestaan uit vijf groepen die drie verschillende divisies omvatten. Om de twee weken verdwijnt er een divisie tot er nog maar één overblijft waarin enkel de eerste drie ploegen zich plaatsen voor het offline gedeelte in Londen: de FIFA eClub World Cup. Daar zullen de 24 beste teams ter wereld het tegen elkaar opnemen.

RSCA bevindt zich nu in een van de vijf eerste divisies en hoort zo momenteel bij de 45 beste teams van Europa. Op dinsdag 3 december en woensdag 4 december nemen Zak en Bryan het nu op tegen Odense BK, Esport-Management, Manchester City, VfB Stuttgart, West Ham United, Official nTice, Sampi esports en Fierce esports. Veel succes!

Lees verder

Paars-wit ontvangt STVV op de openingsspeeldag. Ontdek de volledige kalenders van de Jupiler Pro League, Challenger Pro League en Lotto Super League hier.