Nu op Mauve TV: TACTICS, Dream BIG & live wedstrijden

Op Mauve TV kan je nu genieten van het verleden, heden en de toekomst van Royal Sporting Club Anderlecht. Tactics duikt met paars-witte iconen in het rijke verleden van de club. Dream BIG kijkt dan weer naar de toekomst van de club, de grootste talenten van Neerpede vertellen hun dromen en hoe ze die willen bereiken in één van de meest gerenommeerde opleidingscentra. Maar ook het heden beleef je op Mauve TV, dankzij de documentaire MAUVE., de wekelijkse RSCA Podcast en livematchen zoals de Clasico bij de vrouwen en titelstrijd van de talentvolle U18 generatie.

NAAR MAUVE TV

TACTICS: Het glorieuze verleden van Royal Sporting Club Anderlecht

Legendes van RSCA onthullen de tactiek achter memorabele momenten uit hun paars-witte verleden. De successen van toen worden aan het bord ontleed, verschillende tactische consignes worden toegelicht. Maar ook de individuele klasse van vele spelers wordt aangehaald met de mooiste beelden van toen. Bekijk het overzicht van de 7 afleveringen.

Dream BIG: In Neerpede wordt hard gewerkt aan de toekomst

In Dream BIG hebben jonge talenten het over hun dromen en dagelijkse leven op Neerpede. Je kan nu kijken naar nieuwe afleveringen over doelman Mattis Seghers, Middenvelder Lilian Vergeylen en “nummer 10 pur sang” Jarne Flies. Ook de afleveringen over Tristan Degreef, de broers Engwanda, Michiel Haentjens, Terry Van De Ven & Anas Tajaouart zijn nog te zien op Mauve TV.

Live-matchen, MAUVE. en RSCA Podcast volgen de actualiteit

Terug naar het heden. De dames spelen tegen competitieleider Standard, als paars-wit zaterdag de punten thuis houdt naderen ze tot op 1 punt. Aftrap om 19u, live op Mauve TV. Ook de titelstrijd van de U18 is live te zien met op 23 maart een Clasico, en later nog 3 play-off wedstrijden. 

Iedere week: RSCA Podcast

De week start je voortaan met RSCA Podcast. Daarin blikken Alexandre Mestag (FR) en Gilles Mbiye-Beya (NL) elke week terug op de wedstrijd van het afgelopen weekend. Na elke matchdag ontvangen ze afwisselend één van de hoofdrolspelers van de voorbije wedstrijd in een loge in het Lotto Park, en analyseren ze de prestaties van de speler en het team. De RSCA Podcast is er dus afwisselend in het Nederlands en het Frans, en is mede dankzij de gewaardeerde steun van Coca-Cola wekelijks exclusief te bekijken op Mauve TV. Afgelopen maandag was Anders Dreyer te gast. ​​​​​​

#4 Anders Dreyer na Club Brugge - RSCA

Gilles Mbiye-Beya analyseert de overwinning tegen Club Brugge met Anders Dreyer. Anders spreekt in aflevering 04 van de RSCA Podcast over zijn ontbolstering als speler, over de sterke band tussen de spelers, en over zijn ambities voor de rest van het seizoen.

Ontdek ook de afleveringen met Kasper Schmeichel, Mario Stroeykens en Thorgan Hazard. 

MAUVE. Jouw blik achter de schermen 

Aflevering 5 van MAUVE. duikt in het zog van Zeno Debast. De centrale verdediger draagt met zijn verfijnde techniek als geen ander de stempel "Made in Neerpede". Dit seizoen moet de Hallenaar bevestigen in het hart van de defensie. Nu vrijdag is de aflevering te bekijken op Mauve TV.

Lees verder