Mauve Ket-leden genoten van Player for a Day

Player for a Day

Op zondag nodigde RSCA alle Mauve Ket-leden uit voor een bijzondere dag op de RSCA Belfius Academy, waar de spelers van het A-team, de RSCA Futures, de oudere jeugdteams en de speelsters van de RSCA Women elke dag trainen. Tijdens Player for a Day kregen de Mauve Ketten en hun ouders de kans om te zien hoe het er achter de schermen aan toegaat en hoe een dag er net uitziet. 

De jonge fans kropen in de huid van een speler. Na een versterkend hapje en drankje werden ze in groepen verdeeld en gedurende het hele bezoek begeleid. Player for a Day begon in de officiële bus van het A-team, gevolgd door een kinésessie met een officiële fysiotherapeut.

Vervolgens trokken ze naar de fitnessruimte, waar ze een aantal van onze spelers, Delaney, Sardella en Raman, in actie konden zien. Na een goede warming-up ging het - via de kleedkamer en de privéruimtes van het A-team - naar de video room voor een tactische sessie met een analist en naar het spelersrestaurant, waar ze zich al konden verheugen op het langverwachte volgende onderdeel.

Het programma werd afgesloten met twee trainingssessies van vijftien minuten op het kunstgras. Ondanks de koude omstandigheden waren de Mauve Ketten zeer gemotiveerd. Ze konden vooral werken aan hun balcontrole en afwerking. We werden getrakteerd op een aantal geweldige vieringen. Sommigen konden zelfs met de gebroeders Engwanda trainen.

Het bezoek, dat ongeveer twee uur duurde, eindigde zoals het was begonnen, met een bezoek aan de Lukaku-zaal voor nog een hapje en drankje, gevolgd door de uitreiking van een certificaat en enkele welverdiende kleine cadeautjes. Sporting wil de jonge fans en hun ouders bedanken voor hun bezoek en hopen ze snel opnieuw te zien voor andere activiteiten.

Als jij ook de kans wilt krijgen om zulke exclusieve evenementen bij te wonen of andere onvergetelijke ervaringen te beleven, word dan voor slechts €15 een jaar lang een officiële Mauve Ket van de mooiste club van het land. Je krijgt ook een exclusief welkomstpakket thuis bezorgd. Klik HIER voor meer informatie.

Lees verder