Nieuws

Embedded thumbnail for Dames boeken 6-0-overwinning tegen OHL
Video
Deze vrijdagavond stond de damesploeg van RSCA tegenover Oud-Heverlee Leuven in het kader van de 15e speeldag van de Superleague. De Brusselse dames haalden het met 6-0.
Embedded thumbnail for Knappe zege voor Dames in hun Clasico
Video
Gisterenavond, vrijdag 2 februari, versloegen de paars-witte Dames in het hol van de leeuw hun collega's van Standard. RSCA blijft zo stevig in het zadel als leider.
Vandaag, vrijdag 2 februari, neemt de damesploeg van Paars-Wit het op tegen Standard in het kader van de veertiende speeldag van de Superleague.
Embedded thumbnail for "Nieuwe titel na 20 jaar"
Video
De damesploeg van RSCA hervat vanavond het echte werk na hun winterstop. Coach Patrick Wachel blikte terug op de Spaanse winterstage van zijn dames.
De damesploeg van RSCA houdt momenteel een winterstage in het Spaanse Oliva, waar de tweede seizoenshelft voorbereid wordt. Vandaag hielden we een praatje met Aline Zeler, de 100-voudige Belgische international die terugkeerde naar Paars-Wit.
Embedded thumbnail for Damesploeg vertrekt vandaag op stage!
Video
Nu de A-ploeg de trainingen in Neerpede hervat heeft na de winterstage in La Manga, is het de beurt aan de damesploeg om richting de zon te reizen.
Embedded thumbnail for Winterse fotoshoot met de Dames!
Video
Vorige week zakten enkele speelsters van onze damesploeg af naar de het stadion om er een fotoshoot te houden met alle winterse artikelen die de Fan Shop te bieden heeft.