RSCA Women, Belgisch kampioen van het seizoen 2021-22

Onze RSCA Women zijn dankzij hun 0-1-zege in OHL woensdagavond officieel kampioen van de Scooore Super League. Een uitzonderlijke prestatie, aangezien de titel al voor het vijfde seizoen op rij naar RSCA gaat.

45 punten in de reguliere competitie en 18 punten in de play-offs met nog één wedstrijd te gaan. 78 doelpunten gemaakt, 20 geïncasseerd. Het zijn de cijfers van kampioenen die de competitie hebben gedomineerd. Na een moeilijke start van het seizoen vonden coach Johan Walem en speelsters als Tessa Wullaert, Charlotte Tison en Laura De Neve uiteindelijk het juiste ritme. Daarna zetten ze ook nog eens de play-offs met de nodige métier naar hun hand. 

Het levert dus een vijfde titel op rij op voor onze RSCA Women. Een uitzonderlijke prestatie waar heel RSC Anderlecht bijzonder trots op is. Maar daarmee is de honger van de groep niet gestild. Want op 14 mei staat ook nog de bekerfinale tegen Standard op het programma. Winst zou een historische dubbel betekenen voor onze RSCA Women.

De bekerfinale wordt gespeeld op 14 mei in het AFAS Stadion in Mechelen. Tickets zijn beschikbaar aan de loketten van ticketing in het Lotto Park. 

Tot dan, voor hopelijk een historische dag.

Lees verder