Vier de titel van de RSCA Women in het Lotto Park

De RSCA Women sleepten vorig weekend de 10de titel uit hun bestaan in de wacht. Die historische titel zal uitgebreid gevierd worden tijdens en na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Die wordt op zaterdag 13 mei tegen KAA Gent gespeeld in het Lotto Park. Na het laatste fluitsignaal volgt de officiële bekerceremonie van de Lotto Super League.

TICKETS

Net zoals alle wedstrijden van RSCA Women, is ook deze wedstrijd inbegrepen in uw abonnement. Als abonnee heeft u daarnaast ook de mogelijkheid één extra persoon gratis mee naar de wedstrijd te nemen. Dit geldt ook voor MAUVE+ Gold leden en MAUVE Ket leden.

Indien u in aanmerking komt voor dit extra gratis ticket ontvangt u per e-mail informatie hoe u dit extra ticket kan verkrijgen. Normale tickets zijn verkrijgbaar voor €5. Ga naar ticketing.rsca.be om te reserveren of uw ticket te bemachtigen.

Op de agenda staan heel wat extra leuke activiteiten zoals panna- en freestyle-activiteiten, een RSCA-schminkstand,... Dit allemaal in de omgeving van het stadion vóór de wedstrijd. In het Lotto Park zelf zullen de fans kunnen deelnemen aan het eerbetoon aan Justien Odeurs en zal er een penalty shoot-out plaatsvinden van onze U14's tijdens de rust van de wedstrijd.

Bij het laatste fluitsignaal zullen de RSCA Women ook de trofee voor hun 10e kampioenstitel in ontvangst nemen. Een moment om niet te missen.

10 titels. Een historische kaap die een symbolische ster zet op het parcours van de RSCA Women. Paars-wit verzekerde zich van de titel na winst op het veld van eerste achtervolger OH Leuven na een bewogen seizoen en ijzersterke play-offs.

De laatste wedstrijd van het seizoen is bovendien de laatste kans om enkele sterkhouders voor de zomerbreak nog eens aan het werk te zien. Zo had je dit seizoen de revelatie van de 18-jarige Lore Jacobs, die 18 keer de netten wist te vinden. Ook sterkhoudsters als Laura De Neve, Stefania Vatafu, Sarah Wijnants en Marie Minnaert speelden een belangrijke rol in het behalen van de eerste ster. 

Afspraak om jouw heldinnen live aan het werk te zien: zaterdag 13 mei om 13u30.


koop je tickets

Lees verder