Een nieuwe thuis voor onze RSCA Women

De RSCA Women zullen hun thuiswedstrijden tijdens het seizoen 2023/2024 afwerken op de RSCA Football Academy in Neerpede. Net als vorig seizoen zijn die wedstrijden gratis voor abonnees.

Deze zomer kreeg de RSCA Football Academy een facelift. Naast algemene opknapwerken en de renovatie van de kantine op de site, werd het hoofdveld ook uitgerust met een nieuwe tribune voor toeschouwers. Zo is de RSCA Football Academy nu helemaal klaar om toeschouwers te ontvangen.

De eerste thuiswedstrijd van de  regerende kampioenen wordt gespeeld op zaterdag 2 september tegen KV Mechelen. De aftrap wordt gegeven om 18u30, supporters zijn meer dan welkom om de RSCA Women te steunen bij hun thuisdebuut.

Tickets zijn online verkrijgbaar aan €5. Fans jonger dan zestien betalen slechts €3. Aan het loket betaal je €8, of €5 als -16-jarige.

TICKETS

Bovendien kan je ook een abonnement kopen specifiek voor de wedstrijden van de RSCA Women. Zo’n abo kost slechts €70, en is nog tot de tweede thuiswedstrijd op 30/9 beschikbaar op ticketing.rsca.be.

Come on you Mauves.

Lees verder