Andy Najar hervat vanavond met reserven

De reserven van RSC Anderlecht maken vandaag, maandag 18 december, de verplaatsing naar Sporting Lokeren. Voor de paars-witte reserven wordt dat normaal gesproken de laatste opdracht van het kalenderjaar, tenzij de wedstrijd tegen KV Kortrijk deze maand nog ingehaald zou worden.

De partij van Paars-Wit tegen de Waaslanders wordt een duel tussen de respectievelijke nummers vier en zes uit het klassement. RSCA kan bij winst opschuiven naar de tweede plaats, maar sowieso worden de punten opnieuw op nul gezet bij aanvang van de play-offs. De wedstrijd vindt plaats op terrein 1 van de Sporting Foot Academy (Daknamstraat 91, 9160 Lokeren) en vangt aan om 19.30 uur.

SELECTIE: D’Alberto, Bornauw, Cools, Amrani, Najar, Dhauholou, Dante, Dewaele, Amuzu, Sambi Lokonga, De Jong, Corryn, Foulon, Leoni, Saelemaekers, Bernier, Azevedo Janelas, Kayembe & Dauda

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!