Reserven vieren eerste overwinning als kampioen

De paars-witte reserven speelden gisterenvanavond, dinsdag, hun eerste wedstrijd als kampioenen. Vooraf feliciteerde voorzitter Marc Coucke hen in de kleedkamer al met de titel.

De jongens van coach Emilio Ferrera begonnen nochtans niet al te best aan de partij en keken meteen na het eerste fluitsignaal al tegen een 0-1-achterstand aan. Milan Corryn hing nog voor rust de bordjes in evenwicht nadat hij zelf een strafschop afgedwongen had. In de tweede helft domineerde Paars-Wit en zorgde het voor een verdiende zege. Milan Corryn scoorde zijn tweede van de avond, Osman Bukari en Nelson Azevedo Janelas dikten de score verder aan tot 4-1.

Ook Andy Najar en Henry Onyekuru deden in deze partij wedstrijdritme op na hun blessures. Najar startte aan de partij en werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald, Onyekuru mocht als invaller op iets minder dan een half uur speelgelegenheid rekenen. Hun reacties na de wedstrijd kan je bekijken op de RSCA OFFICIAL-APP!