Blessure-update: Spajic wellicht out voor topper

Zondag ontvangt Paars-Wit leider Club Brugge in het Constant Vanden Stockstadion, maar daarvoor mist coach Vanhaezebrouck wel enkele pionnen.

Uros Spajic liep een blessure op in het duel tegen Sporting Charleroi en raakt wellicht niet klaar voor de topper van deze zondag. Hij kon de individuele looptraining hervatten, maar waarschijnlijk kan hij pas tegen Standard zijn rentree maken. Lukasz Teodorczyk incasseerde gisteren dan weer een tik op training en moest vroegtijdig afhaken, maar de Pool is gewoon inzetbaar.

Massimo Bruno moest vorige week verstek geven wegens een overbelasting, maar de vleugelspeler sloot inmiddels al opnieuw aan bij de groep. Ook Andy Najar heeft de groepstrainingen inmiddels hervat en kon eerder deze week zelfs een volledige trainingssessie met de rest van de kern afwerken. De Hondurees wordt conditioneel klaargestoomd, al zal een plek in de wedstrijdselectie wellicht nog enkele weken op zich laten wachten. Olivier Deschacht, sinds vorige week opnieuw bij de A-kern, is inmiddels hersteld van zijn ziekte waar hij de afgelopen dagen mee kampte. Hij mist nog wat scherpte en ritme, maar is op zich wel inzetbaar.

Lees verder