Blessure-update: Echografie voor Sven Kums

Coach Hein Vanhaezebrouck heeft nog enkele kleine zorgen voor de wedstrijd van morgenavond tegen KRC Genk, al kwam er ook goed nieuws uit de ziekenboeg.

Achter de naam van Sven Kums staat nog een vraagteken, hij moest vandaag een echografie ondergaan nadat hij in het duel tegen Standard wellicht een lichte verrekking in de dij opliep. Lazar Markovic ontbrak eergisteren met een lichte blessure aan de adductoren, maar traint ondertussen al opnieuw mee en wacht af of hij de wedstrijdselectie kan halen. Lukasz Teodorczyk kampte tegen Standard met last aan de sinussen, waardoor de Pool het moeilijk had om zich door te zetten tijdens de wedstrijd. Hij wordt nu verder behandeld met medicatie.

In de ziekenboeg viel ook wat goed nieuws te noteren. Emmanuel SowahAndy Najar en Henry Onyekuru trainen opnieuw mee na hun langdurige blessures, maar voor die laatste komt een selectie sowieso te vroeg. Najar staat wel al dichter bij een rentree, al houdt men in het achterhoofd dat de Hondurees nog geen wedstrijdritme kon opdoen in 2018. Uros Spajic (enkelblessure) traint nog individueel, hij raakt wellicht pas in de loop van volgende week opnieuw fit.