RSCA wint eerste thuismatch van het seizoen

Zon, een nagenoeg uitverkocht Constant Vanden Stockstadion en een publiek dat er enorm veel zin in had: het beloofde een mooie voetbalmiddag te worden! Dennis Appiah nam in de basis de plaats in van Sebastiaan Bornauw, die ziek moest afhaken. Anderlecht creëerde voor de rust enkele goede kansen, Alexis Saelemaekers pakte weer eens uit met heerlijke voorzetten, maar tot scoren kwam het niet.

Na de rust was het wel meteen raak. Alexis bracht de bal voor doel, Elias Cobbaut legde terug op Ivan Santini en de Kroaat trof raak! Daarna was het de beurt aan onze andere topspits. Landry Dimata kon alleen op doel afstormen en legde de 2-0 in het mandje. De aansluitingstreffer van KVO kon onze jongens niet verontrusten: Ivan scoorde zijn tweede doelpunt van de wedstrijd en vervolledigde wat later zijn hattrick. Landry kon niet achterblijven en zette de 5-1 op het bord. De Oostendenaren maakten er nog 5-2 van maar dat kon het feestje in het Astridpark al lang niet meer verpesten!

Bedankt supporters voor jullie geweldige steun!

Goals: 46’ 1-0 (Santini), 52’ 2-0 (Dimata), 58’ 2-1 (Guri), 83’ 3-1 (Santini), 86’ 4-1 (Santini), 89’ 5-1 (Dimata), 92’ 5-2 (Milovic)

RSCA: Didillon, Makarenko, Gerkens (75’ Musona), Dimata, Appiah, Santini, Cobbaut, Trebel, Milic (45’ Delcroix), Vranjes, Saelemaekers (93’ Amuzu)

KV Oostende: Dutoit, Faes, Milovic, Zivkovic, Guri, Vanlerberghe (85’ Boonen), Ndenbe (78’ Sakala), Vandendriessche, Capon, Tomasevic, Canesin

⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ #goalgetter #RSCA

Une publication partagée par RSC Anderlecht (@rscanderlecht) le

Lees verder