Marink Reedijk verlaat RSCA

Marink Reedijk

Coach Marink Reedijk verlaat RSC Anderlecht. Marink werd vorige zomer aangesteld als hoofdcoach van de RSCA Futures, die als één van vier belofteploegen in de Challenger Pro League aantreden. Na afloop van het huidige seizoen ging het management aan tafel met Marink om het seizoen te evalueren en de toekomst te bespreken. Na constructieve gesprekken werd er in onderling overleg beslist om de wegen te laten scheiden na dit seizoen.

Marink Reedijk:

“Het is een enorm leerrijk jaar geweest. Ik heb goed en fijn samengewerkt met de clubleiding en ik heb het privilege gehad om te mogen werken met fantastische talenten, zowel binnen de spelersgroep als binnen de staf. Ik wil hen daar ook uitdrukkelijk voor bedanken. De belangrijkste doelstellingen, namelijk het ontwikkelen van spelers en de club te verzekeren van een volgend seizoen in de Challenger Pro League, zijn ook behaald. Ik ga nu op zoek naar een uitdaging waarbij ik de ambitie koester om mijn ervaringen toe te passen als coach van een eerste elftal.”

Academy Director Mikkel Hemmersam:

“We willen Marink eerst en vooral bedanken voor de goede samenwerking. Marink heeft goed werk verricht met de ontwikkeling van spelers en staf, er zijn dit seizoen duidelijke stappen gezet. Marink koestert ambities om een eerste elftal te leiden en dat willen we hem ook van harte gunnen. We wensen hem oprecht het allerbeste toe.”

Lees verder