(REWATCH) Sporting wint oefenwedstrijd van Beerschot

Deze zaterdagochtend speelden de spelers die geen interlandverplichtingen hebben een vriendschappelijke wedstrijd tegen Beerschot op Neerpede. In een eerste helft bleef het 0-0, met in de basis de volgende elf spelers:

• Luis Vázquez

Na de rust wisselde Mats Rits zijn positie en kapiteinsband uit met Théo Leoni, hij kwam in de tweede helft in de ploeg net als Nilson Angulo, Anders Dreyer, Alonzo Engwanda en Robbie Ure. Ook Majeed Ashimeru maakte voor het eerst weer minuten na zijn blessure. De wedstrijd eindigde op een 1-0 overwinning voor RSCA, Luis Vázquez maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

De wedstrijd was live te zien op Mauve TV, en kan nu integraal worden herbekeken.