Bekijk de Ajax Future Cup live op Mauve TV

Zoals elk jaar neemt Sporting tijdens het paasweekend deel aan de prestigieuze Ajax Future Cup in Amsterdam. Alle wedstrijden van onze U17 zijn live te volgen op mauve.tv. Nog geen Mauve TV toegang? Kijk vanaf €2,5 per maand (min. 12 maanden).

NAAR MAUVE TV

Marcus Rashford. João Félix. Ruben Dias. Het zijn maar enkele van 's werelds voetbalsterren die vroeger op de velden van De Toekomst hebben gespeeld. Ook veel spelers “Made in Neerpede” hebben onze kleuren er vertegenwoordigd: Jérémy Doku, Roméo Lavia, Youri Tielemans en Mario Stroeykens.

Sporting heeft aan elke editie van de competitie meegedaan, net als Ajax. Alleen Ajax heeft de trofee vaker gewonnen dan RSCA (5 keer voor de Ajacieden en 3 keer voor Mauves).

De editie van 2024 bestaat zoals gebruikelijk uit acht teams uit alle windstreken. Manchester City, Paris Saint-Germain, Sporting Portugal, FC Nordsjælland, Partizan Belgrado en Pachuca zijn de zes andere clubs die dit jaar meedoen.

Het is de generatie van 2007 die Neerpede graag zal vertegenwoordigen in Amsterdam. Onder leiding van Jarne Flies, Gassimou Sylla en Amar Milisic hebben de Sportingboys de eer om paars-wit te verdedigen tegen de beste academies ter wereld.

Alle wedstrijden van onze U17's op de Future Cup worden live uitgezonden op Mauve TV. Nog geen toegang? Abonneer nu vanaf €2,5 per maand (minimaal 12 maanden) en start onmiddellijk met kijken.

koop MAUVE TV

Lees verder