Luc Wouters fluit RSCA - Standard in de Beker

De Clasico van vanavond tussen RSC Anderlecht en Standard Luik in het kader van de achtste finales van de Beker van België zal geleid worden door Luc Wouters.

Voor de 48-jarige Wouters is het de tweede keer op een dikke maand tijd dat hij naar het Astridpark afzakt. Eind oktober floot hij ook al de 2-0-zege van Paars-Wit in de competitiewedstrijd tegen Zulte Waregem. Het wordt overigens de vijfde keer dat Wouters een bekerwedstrijd van RSCA leidt. Tot dusver eindigden de door hem gefloten cupmatchen twee keer op een overwinning en twee keer op een nederlaag na strafschoppen.

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!