Koop nu je tickets voor RSCA - Vitesse

Niet elke supporter kon deze week een ticket kopen. Dat kan nú wel. Je kan nog tot morgen vrijdag 12:00 tickets kopen.

RSCA wist zich vlot te kwalificeren voor de laatste voorronde van de UEFA Europa Conference League. In deze laatste play-off nemen we het op tegen Vitesse. De heenwedstrijd vindt plaats in het Lotto Park op donderdag 19 augustus om 20u. En daar willen we uiteraard onze fans bij. 

MEER INFO

Covid Safe Ticket

De wedstrijd tegen Vitesse zal de eerste wedstrijd zijn waarbij elke persoon ouder dan 12 jaar een Covid Safe Ticket nodig heeft om het stadion binnen te geraken. Dat attest bewijst dat je ofwel volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19, over een negatieve test beschikt of hersteld bent van het virus. Er zal een drievoudige controle gebeuren aan het stadion waarbij je je identiteitskaart, je Covid Safe Ticket (digitaal of geprint) en je ticket zal nodig hebben. Alle praktische informatie over het Covid Safe Ticket en de controles ervan vind je op rsca.be/vitesse.

Om de controles aan het stadion vlot te laten verlopen en wachtrijen zoveel mogelijk te vermijden, vragen we je om liefst ruim op tijd op voorhand aanwezig te zijn. De deuren van het Lotto Park openen 2,5 uur voor de wedstrijd. Wil je tijdig het stadion in, kom dan vroeg genoeg.

Rond het stadion is het aangewezen om het mondmasker nog te dragen, maar eenmaal voorbij de controles van het Covid Safe Ticket mag het mondmasker afgezet worden. Opgelet: verlaat het stadion niet tijdens de wedstrijd of tijdens de rust, want dan geraak je niet meer binnen.

Volgende thuiswedstrijd in de Jupiler Pro League

Omdat zowel KAA Gent als RSC Anderlecht doorstoten in de UEFA Europa Conference League, wordt de wedstrijd tussen de twee ploegen van zondag 22 augustus uitgesteld. De nieuwe datum moet nog bepaald worden. Dat betekent dat de volgende thuiswedstrijd in de Jupiler Pro League het treffen tegen KV Mechelen op 12 september wordt. Het wordt een warm weerzien met alle fans. Een wedstrijd om niet te missen: promis juré. 

Tot snel in het Lotto Park.

Lees verder