Open training in het stadion op Valentijnsdag!

RSC Anderlecht maakt van de komende krokusvakantie gebruik om nog eens een open training te organiseren. Die zal volgende week woensdag plaatsvinden. Voor romantische zielen wordt er aan die open training ook een valentijnswedstrijd gekoppeld.

Na overleg met de infrastructuur- en veiligheidsdiensten werd besloten om de open training op woensdag 14 februari te organiseren. Die zal doorgaan in het Constant Vanden Stockstadion om 11.00 uur en wordt voorafgegaan door een signeersessie met Kenny Saief, Ryota Morioka en Lazar Markovic om 09.30 uur (aan het Congress Centre, vlak naast de Fan Shop). Let wel op, net zoals op wedstrijddagen zullen de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen van kracht zijn, waardoor zakken en tassen dus niet toegelaten zijn in het stadion.

Wie deze open training meteen wil combineren met een uniek valentijnscadeau voor zijn of haar geliefde, kan ook meedoen aan onze romantische wedstrijd. Neem een foto via de RSCA Official-app met een van onze paars-witte filters en deel die via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #RSCAmour! Wie weet mag jij dan samen met je wederhelft de open training volgen vanuit een romantische setting!

De RSCA Official-app is beschikbaar in de PLAY STORE (Android) en de APP STORE (iOS).

Lees verder