Clash met Club Brugge in halve finale Beker voor U21

De U21 van Paars-Wit veroverden een plek in de halve finales van de Beker na hun overwinning tegen Sporting Charleroi en komen nu uit tegen Club Brugge.

Met RSC Anderlecht, Club Brugge, KRC Genk en Standard gingen er nog vier kleppers de trommel in voor de loting van de halve finale van de Beker van België bij de U21. KRC Genk speelt thuis tegen Standard, Paars-Wit mag de andere halve finale op eigen veld afwerken tegen Club Brugge. De wedstrijd zal doorgaan op maandag 16 april om 19.30 uur, maar de plaats moet nog bepaald worden. De kans bestaat dat er gespeeld wordt op het synthetische veld van het oefencomplex in Neerpede, maar er kan ook uitgeweken worden naar Denderleeuw of Tubeke. Sowieso mag Paars-Wit ook de finale in eigen huis spelen als het de halve finale overleeft.

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!