Afspraak in de RSCA Fan Village!

De RSCA Fan Day 2018 vindt plaats op deze zondag 29 juli. Een speciale dag waar u kan genieten van verschillende activiteiten die onze sponsors voor al onze supporters hebben georganiseerd. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan onze RSCA Fan Village die zich in het middelpunt van de site zal bevinden.

In het paars-witte dorp zal er eveneens een informatiepunt zijn, opdat al uw vragen beantwoord worden. Eveneens vragen omtrent de cashless betalingen worden hier beantwoord. U zal de nieuwe shirts in de adidas truck kunnen kopen, uw kinderen als ketjes kunnen inschrijven aan de stand van de Ketjesclub en een delegatie van officiële RSCA fanclubs ontmoeten. Ook hebben wij aan onze allerjongste supporters gedacht: er zal een babycorner zijn waar u uw baby kunt verzorgen.

In deze Village zal er bovendien een ticketing stand zijn. Voor het kopen van nieuwe abonnementen vragen wij u zich te begeven naar het loket in de Théo Verbeecklaan. Opgelet, er worden alleen abonnementen verkocht van 10u tot 18u.

Beste fans, wij kijken uit naar uw komst deze zondag in onze RSCA Fan Village! Be there!

Lees verder