Hoe te betalen voor snacks en drankjes op de Fan Day?

Aanstaande zondag 29 juli, tijdens de jaarlijkse Fan Day, zal de Food Village & Beverages zich langs tribune 3 van het Constant Vanden Stock stadion bevinden. U zal in deze Village verschillende snacks en drankjes kunnen kopen. Let op, betalingen zullen enkel met de ‘cashlesh kaart’ uitgevoerd kunnen worden.

Deze cashless betaalkaarten zullen verkrijgbaar zijn op verschillende locaties die op de kaart hieronder zijn aangegeven (zie de kleine blauwe logo's). Op deze herlaadpunten zal u de kaart met geld kunnen opladen. Dit kan met cash of via Bancontact. U dient vervolgens enkel uw kaart voor het betaalautomaat op de stand te houden en het bedrag zal automatisch in rekening gebracht worden. U kunt deze kaart ook koppelen aan onze RSCA Official-app om uw saldo eenvoudig en snel te raadplegen.

Voor meer informatie over de cashless betalingen, kan u surfen naar de pagina rsca.be/cashless of u naar het infopunt begeven dat zich in het RSCA Fan Village zal bevinden. De locatie van dit infopunt vindt u alsook op het plan hieronder.

Lees verder