Mauves un jour. Mauves toujours.

Er is duidelijkheid. Het nieuwe seizoen start op 7 augustus 2020. We hebben in tussentijd – weliswaar met anderhalve meter tussen – volop voortgewerkt. En kijken er ongelooflijk naar uit om verder te bouwen aan onze visie en ons voetbal.

Winnen met dominant, aanvallend en technisch verzorgd voetbal. Daar willen we voor staan. Winnen met een ploeg waarin eigen Belgische jeugd kansen krijgt. Jeremy, Yari, Sambi, Marco, Francis, Sieben, Killian, Antoine. Daar geloven we in. In youth we trust. Op dat elan gaan we volgend seizoen door. Want op de momenten dat de motor aanslaat, ziet iedereen het: dit is het waard. Hiervoor doen we het. Dit is Anderlecht.

We koesteren onze jeugd. We investeren in hun ontwikkeling. We maken ze elke dag beter door ze te omringen met klassespelers zoals Hendrik, Michel, Kemar, Amir en Vincent. Zo bouwen we aan een evenwichtige ploeg die volgend seizoen mee moet strijden aan de top van het klassement.

Vandaag beleven we onzekere tijden. De crisis raakt ons allemaal. Ook onze club. Ook onze supporters.

De trouwe steun van onze supporters was afgelopen seizoen ongezien. Jullie waren fantastisch. Daarom willen we meer dan ooit onze dankbaarheid uiten en het voor iedereen mogelijk maken om ons te kunnen blijven steunen. Om volgend seizoen nog harder achter jouw RSC Anderlecht te staan. En daar doen we een inspanning voor. Voor iedereen.

Elke abonnee die voor midden juli verlengt krijgt zonder uitzondering 20% korting. Wie het financieel moeilijk heeft om het volledig bedrag in één keer te betalen, kan dat in twee schijven doen. En thuiswedstrijden die volgend seizoen achter gesloten deuren moeten worden gespeeld, betalen we stuk voor stuk terug. Ook nieuwe supporters kunnen zich nu al aansluiten.

Je vindt alle info op rsca.be/abo

We zijn nog altijd de grootste club van het land. Samen maken we van RSC Anderlecht ook opnieuw de béste club van het land. Samen maken we onze toekomst even roemrijk als ons verleden. En daar hebben we iedereen met een paars-wit hart meer dan ooit voor nodig.

Mauves un jour. Mauves toujours.

Lees verder

KV Kortrijk in de kwartfinales. Le prochain tour de la Coupe sera disputé à domicile. 🟣⚪