Kalender Pro League 2023-2024

ro League 2023-2024

Donderdag 22 juni maakte de Pro League in het Atomium de kalender voor alle competities van het nieuwe seizoen 23/24 bekend. Ontdek hier alle speeldagen van de Jupiler Pro League, de Challenger Pro League (RSCA Futures) en de Lotto Super League (RSCA Women)

RSCA start het seizoen op verplaatsing tegen Union Saint-Gilloise. De Brusselse derby wordt gespeeld op vrijdag 28 juli om 20u45. De eerste thuiswedstrijd is een topwedstrijd tegen de kampioen van afgelopen seizoen, R Antwerp FC. Het Lotto Park opent zijn deuren op 6 augustus, aftrap om 13u30.

SYNCHRONISEER MET JE AGENDA

De RSCA Futures starten hun seizoen tegen Beerschot op vrijdag 11 augustus om 20u00. Gent wordt de eerste tegenstander voor onze RSCA Women, zij starten hun seizoen op 25 augustus om 20u30.

Van de eerste match tegen Antwerp, tot en met de play-offs. Als abonnee ben je zeker van je plaats. Je betaalt tot 50% minder dan voor losse tickets en geniet van tal van andere voordelen. Maandelijks of jaarlijks betalen, aan jou de keuze. Een zitplaats heb je al vanaf €37 per maand.

Meer info

Alle thuiswedstrijden van de Jupiler Pro League zijn inbegrepen zijn voor leden van de Business Club. Vraag een voorstel op maat op rsca.be/businessclub.

WORD LID VAN DE BUSINESSCLUB

Lees verder