Yari Verschaeren verlengt zijn contract tot 2024

Deze woensdag, 16 juni, tekende Yari Verschaeren voor een verlengd verblijft bij paars-wit tot 2024. De aanvallende middenvelder blijft zo na elf jaar trouw aan zijn opleidingsclub.

Yari maakte zijn debuut op 25 november 2018 in de uitwedstrijd tegen Sint-Truiden. In de 67 profwedstrijden die volgden, speelde hij zich in de harten van de paars-witte fans en werd hij publiekslieveling in het Lotto Park. Ook vorig seizoen maakte hij zich na een vervelende enkelblessure nog belangrijk voor Sporting in de laatste tien competitiewedstrijden. Met vier doelpunten en twee assists wist hij de ploeg mee te kwalificeren voor Europees voetbal. Ook bij het nationale elftal drukte Yari al zijn stempel. Daar heeft The Kid inmiddels 6 caps en één doelpunt verzameld.

Yari Verschaeren: “Ik ben ontzettend blij dat ik mijn contract bij de club van mijn hart officieel kan verlengen. Bij Sporting voel ik me thuis, en ik heb ook veel te danken aan de club. Voor mij is het dan ook een logische beslissing om tot 2024 in paars-wit te spelen.”

Peter Verbeke, Sportief Directeur: “Yari heeft door een aantal ongelukkige blessures moeilijke periodes gekend. Dat zal hem ook sterker gemaakt hebben. Nu willen we samen een nieuwe stap zetten in zijn ontwikkeling. Zijn potentieel is groot en hij kan een sleutelrol vervullen voor ons het komende seizoen.

The Kid stays. Proficiat, Yari.

See The Kid in action. Bestel hier je abo.

Shop het shirt van Yari

Lees verder