Ticketinfo competitieslot 23/24

Ticket info league slot 23/24

Vorige week gingen ook de laatste tickets voor de wedstrijd tegen KV Kortrijk de deur uit. Zo is in 2024 iedere wedstrijd uitverkocht. Ook voor de Champions’ play-offs zal de vraag enorm groot zijn. Hieronder lees je hoe jij er dit seizoen nog kan bij zijn.

REGULIERE COMPETITIE

Er resten Sporting nog twee thuiswedstrijden in de reguliere competitie, tegen Eupen en KV Kortrijk. Beide wedstrijden zijn al even uitverkocht, maar dankzij RSCA Resale kan je vrijdag de laatste tickets kopen voor Eupen. 

Resale

Abonnees die niet naar één van deze wedstrijden kunnen komen, kunnen hun plaats te koop stellen dankzij RSCA Resale. Tickets voor partners die niet werden opgenomen zullen eveneens in verkoop komen. Creëer dus alvast een MAUVE ID en schrijf je in op de nieuwsbrief om je ticket te kunnen aankopen.

  • RSCA - Eupen (zondag 3 maart 18u30)
    Resale op vrijdag 1 maart om 18u30
  • RSCA - KV Kortrijk (onder voorbehoud: zondag 17 maart om 18u30)
    Resale op vrijdag 15 maart om 18u30

De exacte timing van de wedstrijd tegen KV Kortrijk (voorlopig zondag 17 maart om 18u30) is nog onder voorbehoud, de kans bestaat dat deze wedstrijd verplaatst wordt naar een ander moment in het weekend van 15-17 maart.

CHAMPIONS' PLAY-OFFS

Sporting is nu al zeker van een plekje in de Champions’ play-offs. Daarin worden 10 topwedstrijden tegen de 5 andere teams uit de top 6 afgewerkt. Na de laatste speeldag van de reguliere competitie zal de kalender van de play-offs bekendgemaakt worden. 

Abonnees zijn zoals steeds zeker van hun vaste plaats voor de vijf thuiswedstrijden van de play-offs. Mauve+ leden zullen in week van 18 maart de kans hebben om voor iedere wedstrijd tot twee plaatsen aan te kopen (zolang de voorraad strekt). Gezien de hoge vraag is het onwaarschijnlijk dat er nog een vrije verkoop zal plaatsvinden. Zo was de derby tegen Union na één dag Mauve+ prioriteit uitverkocht. Wie dus kans wil maken op tickets, wordt best Mauve+ Silver of Mauve+ Gold.

WORD MAUVE+

Meer vragen over ticketing? Neem een kijkje op onze FAQ.

Business/VIP

Wie de Champions play-offs in stijl wil bijwonen kan nu al een business seat aanvragen voor deze vijf wedstrijden. Een comfortabele zetel, toegang tot alle bars & restaurants voor de vijf topwedstrijden hebt u vanaf €750 ex BTW. 

VRAAG NU UW SEAT AAN

Abonnementen

Abonnementen zijn volledig uitverkocht. Wie volgend seizoen wil instappen als abonnee zet zich best op de wachtlijst voor een abonnement.