Gastronomy

Het culinaire aanbod in het Lotto Park is ongeëvenaard. Vanaf dit seizoen geniet u als seat holder en Business Club member van een volledig vernieuwd gastronomisch aanbod met maar liefst zeven vernieuwde concepten.

De bekende Brusselse tweesterrenchef Yves Mattagne zal aan het roer staan van de prestigieuze ‘Saint Guidon’. Daarnaast ontvangt hij u bij ‘La Table Du Chef’ voor een haute-gamme foodsharing concept met delicate gerechten geïnspireerd door zijn vele reizen.

U ontdekt ook het nieuwe ‘Grand Place’, waar chef Benjamin Schijns een fusionkeuken met nieuwe smaken aanbiedt, geïnspireerd door het Midden-Oosten. U ontdekt alle restaurantconcepten hieronder.

Word nu lid van Belgium's Biggest Business Club

YVES MATTAGNE

Moderne Gastronomische keuken by Yves Mattagne

Aan het roer van het prestigieuze restaurant ‘Le Saint Guidon’ staat de internationaal gerenommeerde Belgische chef Yves Mattagne, bekend om zijn creativiteit en durf. Al meer dan 30 jaar streeft hij naar onvergetelijke culinaire ervaringen voor alle fijnproevers, met de meest verse en lekkere ingrediënten. In de Saint-Guidon biedt Yves Mattagne een gevarieerd gastronomisch 4-gangenmenu en een uitzonderlijke wijnkaart.

Ontdek vanaf het nieuwe seizoen de meest premium setting voor gastronomie in het Belgisch voetbal. Enkel beschikbaar voor seat holders en Business Club members.

LE Saint Guidon in 360°

Food sharing concept by Yves Mattagne

Met het menu in ‘La Table du Chef’ wil Yves Mattagne zijn gasten meenemen op reis. Het is de perfecte plek voor wie een culinaire ervaring wil delen met business relaties of vrienden. Gebaseerd op het innovatieve concept van food sharing, waarbij elke gast in een ontspannen sfeer kan proeven van een brede selectie smakelijke en delicate gerechten geïnspireerd op de vele reizen van Chef Mattagne. 

Enkel beschikbaar voor seat holders en Business Club members.

La Table du Chef in 360°

Fusionkeuken by Chef Benjamin

Het nieuwe restaurant Grand Place wordt gerund door de jonge chef Benjamin Schijns. Benjamin's eerste passie was oenologie bij Xavier Faber en Eric Boschman. Daarna richtte hij zich op koken en volgde hij een opleiding bij de besten, waaronder Yves Mattagne bij Seagrill. Hij verkent graag nieuwe smaken en biedt een fusionkeuken.

Enkel beschikbaar voor seat holders en Business Club members.

GRAND PLACE IN 360°

Seizoensgebonden buffet

Chef Patrick Celeghin (Mastercooks of Belgium®) serveert all-in seizoensgebonden buffetten waar elke stand een uniek thema heeft. Je krijgt drie voorgerechten, drie hoofdgerechten, kaas en dessert in een ontspannen sfeer.

Enkel beschikbaar voor seat holders en Business Club members.

LE JARDIN DES SAVEURS IN 360°

Een vers gerecht voor, tijdens of na de wedstrijd

Heb je niet veel tijd? Het restaurant "La Mi-Temps" van Patrick Celeghin biedt een traditionele keuken met een moderne twist. Deel zijn passie op elk moment want La Mi-Temps is beschikbaar zonder reservering voor, tijdens of na de wedstrijd. Je hebt een keuze uit verschillende gerechten met of zonder dessert.

Enkel beschikbaar voor seat holders en Business Club members.

LA MI-TEMPS IN 360°

Moderne gerechten in minder tijd

Dompel je onder in de sfeer van een typische Brusselse bistro. Chef Patrick Celeghin (traiteur Paulus) serveert je een op steen gebakken entrecote van 300 g vergezeld van een trio van sauzen. Als dessert wordt een heerlijke Dame Blanche voorzien.

Enkel beschikbaar voor seat holders en Business Club members.

LE KET IN 360°

Het Lotto Park telt liefst 40 unieke loges. Een loge laat u en uw business klanten toe om in luxe en met aandacht voor meer intimiteit te genieten van gastronomie en voetbal in het hart van Europa.

 • 40 luxe loges
 • Haute cuisine in intieme setting
 • Comfortabele seats voor 10 invités
 • Butlerservice
 • Personaliseerbaar 
 • Optionele parkeerplaats

LES LOGES DU PARC IN 360°

 • Hier hef je het glas met de top van de Belgische bedrijfswereld, het management van RSCA en andere prominenten.
 • Locatie: Tribune 1, eerste verdieping.
 • Neem een kijkje in onze meest exclusieve bar met onze virtuele tour.

MARTINI BAR IN 360°

 • Elke fan die houdt van een heerlijke gin-tonic en een geweldig feest, moet in deze bar zijn. Onze DJ geeft elke wedstrijd het beste van zichzelf.
 • Locatie: Tribune 2, begane grond.
 • Neem een kijkje in onze feestbar met onze virtuele tour.

BACCARDI BAR IN 360°

 • Hier vind je onze langste bar om met wat vrienden bij te praten onder het genot van een fris glas.
 • Locatie: Tribune 3, begane grond.
 • Neem een kijkje in onze langste bar met onze virtuele tour.

STELLA ARTOIS BAR IN 360°