Rensenbrink-shirts leveren al bijna €10.000 op voor FEFA

Op de veilingssite matchwornshirt.com is al bijna €10.000 geboden op de shirts die onze spelers afgelopen zondag tegen Moeskroen hebben gedragen. Het gaat om de unieke matchshirts, want ze dragen allemaal de naam Rensenbrink. Een verwijzing naar het iconische nummer 11 van RSCA, die tijdens deze wedstrijd werd herdacht.

Het shirt van Vincent Kompany is al bijna €1.200 waard. Ook het shirt van Colassin (€677), Vlap (€600), Van Crombrugge (€575) en Lokonga (€500) doen het goed. Maar de veiling is nog niet afgelopen. Dus kunnen fans nog blijven bieden tot donderdag 6 februari 2020 om 18u.

Corrie Rensenbrink: “Robbie was Anderlecht! Robbie hield van Brussel. Hij was iemand waar de fans gelukkig van werden. Hij was voor veel jongeren destijds de reden waarom ze zelf begonnen zijn met voetballen. Daarom is het net symbolisch dat we de opbrengst van deze shirtverkoop willen schenken aan het FEFA-project van RSC Anderlecht en de stad. We hopen dat steeds meer jongeren, die het soms sociaal moeilijker hebben, op deze manier de kans krijgen om hun talent te ontwikkelen.”

Bied op het shirt  MEER INFO OVER FEFA

Lees verder