Luister nu naar de RSCA Podcast met Thorgan Hazard

Thorgan Hazard

Fans van paars-wit kunnen vanaf nu elke week op Mauve TV terecht voor een nieuwe aflevering van de RSCA Podcast. In een nieuw jasje, met nieuwe gezichten en vanop een nieuwe locatie. Te gast in aflevering 1: Thorgan Hazard.

Elke week op Mauve TV

In de RSCA Podcast blikken Alexandre Mestag (FR) en Gilles Mbiye (NL) elke week terug op de wedstrijd van het afgelopen weekend. Na elke matchdag ontvangen ze afwisselend één van de hoofdrolspelers van de voorbije wedstrijd in een loge in het Lotto Park, en analyseren ze de prestaties van de speler en het team.

De RSCA Podcast is er dus afwisselend in het Nederlands en het Frans, en is wekelijks exclusief te bekijken op Mauve TV.

RSCA Podcast #01 - Thorgan Hazard

In aflevering 1 is Thorgan Hazard te gast in de studio bij Alex om de 0-1 overwinning tegen KAA Gent te analyseren. Een wedstrijd waarin Thorgan de ploeg sterk zag starten, en waarin hij zich ook individueel kon uitleven. “Je ziet ook dat het publiek in het Lotto Park daarvan geniet”, zo vertelt hij in de RSCA Podcast. 

De overwinning tegen Gent kwam er na enkele moeilijke wedstrijden voor paars-wit. Met de week ervoor ook de dubbele confrontatie tegen Union, waarin Thorgan wel voor het eerst wist te scoren. De eerste is altijd de moeilijkste om te maken, zegt hij daarover. Ik ben ervan overtuigd dat ik nu vertrokken ben.

Niet enkel de wedstrijd tegen KAA Gent kwam aan bod in de eerste aflevering van de RSCA Podcast. Hazard vertelt in de aflevering van 30 minuten lang ook over het belang van familie, over zijn kansen bij de Rode Duivels en over een lastpak genaamd Jeremy Doku.

De RSCA Podcast werd mede mogelijk gemaakt met de steun van Coca-Cola. De eerste aflevering is vanaf nu - uitzonderlijk - gratis te bekijken via mauvetv.rsca.be.