You Are Anderlecht. We Are Anderlecht.

In 'You Are Anderlecht. We Are Anderlecht.' vertellen we het verhaal van enkele unieke abonnees. Het zijn bijzondere paars-witte verhalen, waarvan je er zoveel vindt in ons stadion en waarvan u ook deel uitmaakt. Bekijk het derde deel van de driedelige reeks hier. Daarin volgen we Willem (N16), die iedere wedstrijd met zijn vader en broer trouw op post is. Een familietraditie die Willem ook zal doorgeven aan zijn 2-jarig zoontje. 

Verleng nu je abo via rsca.be/abo

De reeks 'You are Anderlecht. We are Anderlecht.' werd gemaakt naar aanleiding van de verlengperiode voor onze huidige abonnees, waarin we u en alle andere abonnees vragen om de club, net als alle voorgaande jaren, opnieuw en onvoorwaardelijk te steunen. Want onze supporters zijn de rode draad doorheen het succes dat we samen tot dusver kenden. 

Alle info over de abonnementen voor het seizoen 2019-2020 kan u nu terugvinden via rsca.be/abo.

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!