Yari Verschaeren is de Belofte van het Jaar!

Op het Gala van de Profvoetballer van het Jaar werd Yari Verschaeren zopas bekroond met de titel Belofte van het Jaar! Ons jonge talent treedt zo in de voetsporen van onder meer Youri Tielemans en Vincent Kompany. Proficiat, Yari!

Op zondag 25 november prijkt er een nieuwe naam op het wedstrijdblad. Yari Verschaeren maakt op het veld van STVV zijn debuut in het eerste elftal van RSC Anderlecht. Het werd de dag dat de Belgische competitie kennis mocht maken met een nieuw toptalent. De jonge Kruibekenaar liet vanaf het begin zijn kunnen zien en de Anderlechtfans sloten de youngster al snel in hun armen.

In een moeilijk seizoen voor RSC Anderlecht op die jonge leeftijd toch al zo kunnen doorgroeien: het seizoen van Yari mag gezien zijn. Zeker als je weet dat de middenvelder nog volop aan het werken is om zijn middelbaar diploma te halen. Dat was ook de reden dat Michael Verschueren de trofee in ontvangst nam. Yari kon er namelijk niet bij zijn vanwege een examen aardrijkskunde. Tussen het voetballen en studeren door was er gelukkig wel nog even tijd voor deze bedankingsvideo.

Proficiat, Yari!

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!