Welkom Yevhenii!

RSC Anderlecht heeft zopas de eerste versterking binnengehaald voor volgend seizoen. Ondanks de concrete belangstelling van twee clubs uit de top vijf van de Duitse Bundesliga slaagde RSC Anderlecht erin om Yevhenii #Makarenko, de verdedigende middenvelder van KV Kortrijk, aan zich te binden voor de volgende vier seizoenen.

De 26-jarige Oekraïense international is er erg tevreden met de overgang: “Toen Luc Devroe mij polste om voor Paars-Wit te voetballen, was ik meteen overtuigd van het nieuwe project. RSC Anderlecht is de grootste club van het land. Ik wil mijn steentje bijdragen om gestalte te geven aan het nieuwe Anderlecht.”

Hein Vanhaezebrouck sprak lang met de middenvelder. “Ik kijk er naar uit om met Makarenko samen te werken. Ik ben overtuigd van zijn kwaliteiten en hij zal ongetwijfeld een meerwaarde betekenen voor de selectie.”

“Ik wil Sergiy Serebrennikov, de zaakwaarnemer van Yevhenii, uitdrukkelijk danken om deze overgang mogelijk te maken. De overgang is in alle transparantie en in een goede sfeer kunnen verlopen”, aldus sportief manager Luc Devroe.

Welkom Yevhenii!

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!