Vijf Betwaytjes over RSCA - Club Brugge

Vandaag ontvangt RSC Anderlecht competitieleider Club Brugge in het Constant Vanden Stockstadion, maar wist jij dit al over deze onvervalste topper?

 1. Breekt de titelstrijd opnieuw open?
  De belangen zijn groot op de derde speeldag van Play-Off I, want de winnaar doet mogelijk een gouden zaak in de titelstrijd. Club Brugge (37) telt momenteel zes punten voorsprong op Paars-Wit (31) en kan dus een zware klap uitdelen, maar langs de andere kant kan RSCA met een overwinning de strijd om de titel weer helemaal nieuw leven inblazen en tot op drie punten van de leider naderen.
  Denk je dat Paars-Wit wint? Geniet van een verhoogde notering (van 2.80 naar 5.00)!
   
 2. Assistkoningen tegen elkaar
  Beide verdedigingen zullen niet enkel de doelpuntenmakers aan banden moeten leggen als ze willen winnen, met Ryota Morioka en Ruud Vormer staan ook twee assistkoningen uit de Jupiler Pro League tegenover elkaar. Vormer leidt in de statistieken met 15 beslissende passes voor zijn teamgenoten, Morioka volgt op een tweede plaats met 12 voorbereidende acties.
  Denk je dat beide teams zullen scoren? Voorspel het op BETWAY!
   
 3. 56% thuiszeges versus 44% uitzeges
  Het wordt niet makkelijk om de voorspellen wie zondag met de zege gaat lopen (of houden beide kleppers elkaar toch in evenwicht?) op basis van de statistieken. Paars-Wit heeft het dit seizoen al enkele keren knap lastig gehad in eigen huis en wist 56% van de thuisduels te winnen, met daarin zeven clean sheets. Club Brugge zit dan weer aan 44% gewonnen uitwedstrijden, maar wist de netten slechts in vier matchen schoon te houden. Bovendien moet hun doelman Kenneth Vermeer verstek geven, zijn seizoen zit er wellicht op.
  Haalt Paars-Wit het in eigen huis? Geniet van een verhoogde notering (van 2.80 naar 5.00)!
   
 4. Topschutter Teo?
  Lukasz Teodorczyk
   wist zijn torinstinct terug te vinden op het einde van de reguliere competitie en zette ook vorig weekend op het veld van Sporting Charleroi keurig een strafschop om. De Pool zit aan 11 competitiegoals, net zoveel als zijn ploeggenoot Ryota Morioka en Brugs topschutter Abdoulay Diaby. Opvallend genoeg vielen 7 van die goals van Teo pas in de laatste vijf wedstrijden. Is hij zondag opnieuw on fire?
  Maakt RSCA het eerste doelpunt zondag? Voorspel het nu bij BETWAY!
   
 5. Potige partij met een dozijn doelpunten?
  In de laatste tien onderlinge duels hielden Paars-Wit en Blauw-Zwart elkaar over de hele lijn bekeken nagenoeg in evenwicht. Vier keer won RSCA, drie keer mochten de Bruggelingen vieren. Tijdens die laatste tien confrontaties vielen er gemiddeld 2,6 doelpunten, maar werden er ook gemiddeld vijf gele kaarten uitgedeeld. Slechts twee keer werd er iemand vroegtijdig naar de douches gestuurd met een rode kaart, maar dat was wel in beide gevallen een Bruggeling.

  Vallen er opnieuw meer dan 2,5 doelpunten? Zet nu in bij BETWAY aan een notering van 1.75!

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.