Update selectie voor KRC Genk - RSCA

Goed nieuws: de internationals zijn zonder kleerscheuren teruggekomen van hun interland verplichtingen. Adrien Trebel heeft de voorbije dagen aan alle trainingen kunnen deelgenomen. Ook Kenny Saief is van zijn blessure verlost en kon de voorbije week meetrainen. Zij zullen, als alles goed gaat, deel uitmaken van de selectie voor de verplaatsing naar Genk.

Minder goed nieuws: Sebastiaan Bornauw, Elias Cobbaut (nog minimum 3 weken), Francis Amuzu, Emmanuel Sowah en Mohammed Dauda zijn nog niet klaar om morgen af te reizen naar Limburg. Ook James Lawrence moet forfait geven, hij heeft een lichte hersenschudding opgelopen na een contact op training. Hij mag de volgende dagen niet trainen. Ryota Morioka is morgen niet van de partij wegens een letsel aan de knie. Ognjen Vranješ is geschorst.

Lees verder

​​​​​​​De club kreeg de melding dat Rob “Robbie” Rensenbrink (72) vrijdagavond gestorven is na een slepende ziekte.

Vanaf dinsdag 28 januari, 12u00, ligt een rouwregister voor Robbie Rensenbrink in een ingerichte Memorial Corner in de RSCA-Fanshop van het Lotto Park. Alle supporters die een afscheidsboodschap willen achterlaten, zijn er de komende dagen welkom. 💜 #RIPRobbie #Legend