Uitgeleende spelers: Badji wint duel tegen Trezeguet

Elke week volgen we de prestaties van onze uitgeleende spelers op. Afgelopen weekend stonden Trezeguet (Kasimpasa) en Stéphane Badji (Kayserispor) tegenover elkaar in de Turkse Süper Lig, een duel dat gewonnen werd door de Senegalees.

Trezeguet stond met Kasimpasa tegenover het Kayserispor van Stéphane Badji in de Turkse Süper Lig. Beide Anderlechtse huurlingen kwamen in dat duel tot scoren. Badji zette een kwartier voor tijd de 2-1-voorsprong op het bord en zag zijn ploegmaat Umut Bulut er enkele minuten later 3-1 van maken vanop de stip. In het slot van de toegevoegde tijd dwong ook Trezeguet nog een strafschop af, de Egyptenaar zette die zelf om voor de 3-2-eindstand.

Jorn Vancamp, goed voor vier doelpunten en een assist in de laatste vijf wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie, kon zijn doelpuntentotaal bij Roda JC niet aandikken afgelopen weekend. Vancamp stond negentig minuten tussen de lijnen in het uitduel tegen Willem II, maar kon een 1-0-nederlaag niet vermijden.

Wout Faes kon afgelopen weekend wel juichen met Excelsior Rotterdam. Hij en zijn ploegmaats boekten een 0-1-zege op bezoek bij SC Heerenveen. Faes speelde de volledige wedstrijd bij de bezoekers.

Davy Roef en Isaac Kiese Thelin liepen met Waasland-Beveren tegen een late thuisnederlaag aan in het duel met KAA Gent (1-2). Kiese Thelin opende in de eerste helft de score met een rake kopbal, maar in minuut 82 en 92 moest Roef zich nog twee keer gewonnen geven.

Idrissa Doumbia en Aaron Leya Iseka gingen met Zulte Waregem met een late overwinning lopen tegen KV Kortrijk. Ex-RSCA-spits Hamdi Harbaoui zorgde met een strafschopdoelpunt voor de 0-1-zege. Doumbia speelde de volledige wedstrijd, Leya Iseka kwam niet van de bank.