Uitgeleende spelers: Trezeguet heeft voet in vijf doelpunten

De competitie loopt ook voor onze uitgeleende spelers bijna op zijn einde. Trezeguet zette bij Kasimpasa alvast een stevige eindsprint in tegen Trabzonspor. Ook Isaac Kiese Thelin wist opnieuw raak te treffen.

Trezeguet dikte zijn cijfers in de Turkse Süper Lig meteen stevig aan tegen Trabzonspor. Het werd 2-5 in het voordeel van Kasimpasa nadat de Egyptenaar zelf twee keer scoorde en voor de assists zorgde bij de overige drie treffers. In de slotfase kreeg hij nog een applauswissel.

Stéphane Badji kende met Kayserispor minder geluk op het veld van Besiktas. De Senegalese middenvelder kreeg geel en werd na een uur na de kant gehaald toen de 2-0-eindstand al op het bord stond.

Wout Faes bleef bij Excelsior op de bank zitten in het thuisduel tegen Ajax. De bezoekers haalden het op de slotspeeldag van de Nederlandse Eredivisie met 1-2-cijfers.

Jorn Vancamp en Roda JC zijn veroordeeld tot de play-downs van de Eredivisie nadat het de zestiende plaats niet meer wist te ontlopen. Roda verloor thuis met 2-3 van ADO Den Haag, Vancamp bekeek de hele wedstrijd vanop de bank.

Isaac Kiese Thelin mocht eindelijk nog eens vieren bij Waasland-Beveren, dat in Play-Off II Excel Moeskroen klopte met 3-2 dankzij twee treffers van de Zweedse spits. Davy Roef moest tevreden zijn met een plekje op de bank bij de Waaslanders.

Zulte Waregem won met 1-2 bij KV Kortrijk, maar deed dat opnieuw zonder Idrissa Doumbia en Aaron Leya Iseka. Doumbia is nog steeds geblesseerd, Leya Iseka bleef op de bank zitten.

Lees verder