Sébastien Delferière fluit Club Brugge - RSCA

De topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht van aanstaande zondag, 17 december, in het Jan Breydelstadion zal in goede banen geleid worden door Sébastien Delferière.

De 36-jarige Delferière floot eerder dit seizoen al twee andere duels van Paars-Wit. Eind juli leidde hij de 2-1-overwinning in de Supercup tegen Zulte Waregem, een maand later floot hij op de vijfde speeldag van de competitie het 0-0-gelijkspel op het terrein van KAA Gent. Delferière had eind vorig seizoen in de play-offs ook al een Club Brugge - RSCA onder zijn hoede, toen eindigde de partij in West-Vlaanderen op 1-1.

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!