RSC Anderlecht stelt nieuwe Supporter Liaison Officer (SLO) voor

Sinds 1 april 2019 is Christophe Hooreman (41) de nieuwe Supporter Liaison Officer van RSC Anderlecht. In die hoedanigheid vormt Christophe een brug tussen de supporters en de club.

Christophe was al een tijdje lid van de Fanboard en vergroot nu zijn engagement bij de club van zijn hart: “In deze functie is het de bedoeling dat ik een aanspreekpunt ben voor de supporters. Ze kunnen bij mij terecht met al hun wensen en opmerkingen, waarna ik die dan ter sprake breng bij de club. Dat kan gaan over sfeer, veiligheid, comfort… Zo maken we allemaal samen de club beter.”

De rol van Supporter Liaison Officer werd destijds in het leven geroepen door de UEFA. Met Christophe Hooreman als SLO wil RSC Anderlecht de supporters dichter bij de club brengen en elke supporter meer dan ooit een stem geven. “Christophe is een supporter in hart en nieren die al jaren veel betekent voor onze club en de supporters. We zijn dan ook heel tevreden met de aanstelling van Christophe”, klinkt het bij paars-wit.

Zowel op thuis- als uitwedstrijden is Christophe aanspreekbaar, maar je kan hem ook gewoon bereiken op [email protected].

Lees verder