Reserven verliezen nipt van STVV

Deze maandag hebben onze reserven het opgenomen tegen STVV in Neerpede. Paars-wit is er spijtig genoeg niet in geslaagd de voorsprong vast te houden, de partij eindigde op 2-3.

De Brusselaars scoorden als eerste na 20 minuten met dank aan Yari Verschaeren. De bezoekers reageerden, nog voor de rust kregen ze het leer twee maal tegen de netten via Sadjo Mohammed. De kanaries vergrootten de kloof nog in de tweede helft na een doelpunt van de in Neerpede gevormde Alexandre De Bruyn. De Sportingboys lieten het hoofd niet hangen en gingen op zoek naar de aansluitingstreffer. De verschillende doelpogingen eindigden echter op het kader. Helemaal op het einde van de wedstrijd maakte Yari Verschaeren zijn tweede doelpunt van de avond. Helaas weerklonk het fluitsignaal en was de match beslecht.