Mooie overwinning voor reserven op Staaien

Deze vrijdag, 15 december, maakten de reserven van RSC Anderlecht een geslaagde verplaatsing naar Sint-Truiden. De troepen van coach Emilio Ferrera klommen dankzij twee treffers van Francis Amuzu voor het rustsignaal op een dubbele voorsprong. Na de pauze zorgde Kurt Abrahams voor de aansluitingstreffer namens de Kanaries, maar de Anderlechtenaren legden de partij nog voor het uur in een beslissende plooi. Mohammed Dauda zorgde eveneens met twee doelpunten, waarvan één op vrije trap, voor de uiteindelijke 1-4-cijfers op het Limburgse kunstgras. Ontdek hieronder de paars-witte basiself, die zich gisteren mathematisch wist te plaatsen voor de play-offs van de reservencompetitie. De acht beste ploegen zullen het daarin tegen elkaar opnemen, de punten worden opnieuw op nul gezet.

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!