Megane Lerinckx wint gesigneerd shirt vanop het Autosalon!

Enkele weken terug trok Paars-Wit richting het jaarlijkse Autosalon in Brussels Expo. Supporters konden er hun kans wagen om een shirt te winnen.

Wie wilde deelnemen aan de loting, moest daarvoor simpelweg komen tonen dat hij of zij een profiel had aangemaakt op de RSCA Official-app en vervolgens zijn of haar gegevens achterlaten in een urne. Een onschuldige hand pikte daar vorige week de naam van Megane Lerinckx uit, zij sleepte op die manier een gesigneerd RSCA-truitje in de wacht. Proficiat, Megane!

Wil jij in het vervolg ook kans maken om leuke prijzen te winnen? Download dan de RSCA Official-app uit de PLAY STORE (Android) of de APP STORE (iOS), en wie weet mag jij binnenkort wel eens langskomen in Neerpede!

Lees verder

Video
Jullie verkozen deze goal van Sven Kums tegen KV Kortrijk tot Huawei Goal of the Month! De winnaar van de Huawei P20 wordt persoonlijk gecontacteerd ...
Video
Faites connaissance avec Sylvia, 9 ans et la plus grande fan de nos Dames! Maak kennis met de 9-jarige Sylvia de grootste fan van de #RSCAWOMEN!