MAUVE.

De vierdelige documentaire en samenwerking met Woestijnvis en Telenet is een van de initiatieven waarmee we iedereen met een paars-wit hart willen raken.

MAUVE. is een vierdelige documentaire over het nieuwe paars-wit. In een jaar waar onze supporters door de pandemie verder dan ooit leken, krijgen ze nu een unieke blik achter de schermen in de intense zoektocht naar nieuwe successen van coach Vincent Kompany, een generatie talent made in Neerpede en het nieuwe bestuur.

Maandenlang liepen er camera's mee in de kleed- en bestuurskamer en legden zo het reilen en zeilen inside Neerpede vast. De ups en de downs, de successen en de moeilijke momenten, het proces van de sportieve keuzes, de persoonlijke ontwikkeling van individuele spelers,... Nog nooit gooide RSCA op deze manier de deuren open voor de supporters. Het resultaat is een zinderende documentaire, ingelezen door Brusselaar Gorik Van Oudheusden, over de club in volle transitie.

  • De documentaire in 4 delen is vanaf 22 april gratis te bekijken voor alle Telenet TV-klanten via Play Sports Open en op VooSport World in Franstalig België.

 Ik wil abonnee worden