Enkele richtlijnen voor RSCA - Stade Rennais

RSC Anderlecht vliegt er deze zaterdag écht in met de eerste thuismatch van het seizoen. Voor deze vriendschappelijke wedstrijd tegen Stade Rennais geven we jullie graag nog wat praktische informatie mee.  

Ticketing

Abonnees kunnen gratis komen kijken op vertoon van hun abonnement! Anderlecht-supporters kunnen ONLINE of aan de ticketing tickets kopen tot donderdagavond 24 uur. Opgelet, op de dag van de wedstrijd zullen de loketten niet geopend zijn.

Stadion

De aftrap wordt om 18 uur gegeven. Fans die voor de match al willen opwarmen zijn vanaf 16 uur welkom in het stadion. De Fanzone zal om 22 uur afgesloten worden. Vanwege de werkzaamheden zal ingang 5 gesloten blijven. Supporters met een ticket voor tribune E en S zullen alleen via ingang 6 het stadion kunnen betreden. Tribune N zal via de gewone ingang toegankelijk zijn, het bovenste niveau van tribune W via ingang 2.   

Veiligheid

Rugzakken zijn niet toegelaten. Handtassen (niet groter dan het A4-formaat) wel, al zullen deze doorzocht worden. Voor supporters met een handtas zal één aparte rij per ingang voorzien worden. Kom dus zeker goed op tijd om niet te lang 'in de file' te staan! 

Parking

Supporters die met de wagen komen kunnen hun auto kwijt op de parking van het Bracopsziekenhuis, dicht bij het stadion. Parking Dupuis is dan weer voorbehouden voor de supportersbussen. De parking van Decathlon is zaterdag niet beschikbaar. Voor deze match geldt de Astridzone niet, wel worden de fans verzocht de wegcode te respecteren.  

Bezoekers

Fans die een plek in het bezoekersvak willen kunnen aan de ticketing van RSCA tickets kopen voor de blokken S16 en S17. Zij moeten het stadion binnengaan via ingang 1 en kunnen parkeren op de parking van het Bracopsziekenhuis, dicht bij het stadion. 

Hopelijk mogen we jullie zaterdag massaal verwelkomen in het Constant Vanden Stockstadion! We hebben nog iets recht te zetten tegen de Fransen na de halve finale op het WK in Rusland...

Lees verder