Dewaele loodst reserven voorbij Genk

Vrijdagavond wonnen de reserven van RSCA met 2-1 tegen KRC Genk, Sieben Dewaele scoorde beide goals. Dankzij deze zege springt paars-wit over Genk in het klassement naar een plaatsje in de kopgroep.

Anderlecht domineerde grotendeels de eerste helft, al leidde dat niet tot veel kansen. Toch klommen ze op voorsprong na een half uur: Jeremy Doku schotelde Sieben Dewaele het openingsdoelpunt voor.

Bij de rust stond het zo 1-0, maar de bezoekers brachten daar in de tweede helft snel verandering in via Elias Sierra-Cappelleti. Een kwartier voor tijd bracht Sieben Dewaele de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Dit keer kwamen de bezoekers niet meer terug, waardoor de 3 punten in Neerpede bleven.

Come on young Mauves!

Doelpunten: 31' & 73' Sieben Dewaele (1-0 & 2-1)

RSCA: de Jong, Kiwior, Lissens, Lutonda, Leoni, Bouchouari, Dewaele, Doku (46’ Sardella), Suray (71’ Colassin), Loua & Mayanga (86’ Nzita)

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!